De mooiste aanbouw maakt u zelf

10De zoektocht naar een passende woning kan lang duren. Als koper gaat u daarbij natuurlijk zorgvuldig te werk – een huis is immers een investering waar u jaren plezier van moet kunnen hebben. Dit neemt echter niet weg dat uw woonwensen over de jaren kunnen veranderen. De behoefte aan meer ruimte is daarvan het meest bekende en meest veelvoorkomende voorbeeld.
In het verleden waren uw opties hiervoor beperkt – u kon ofwel verhuizen, ofwel een aannemer inhuren om uw woning met een aanbouw uit te breiden. Doehetzelfaanbouw.nl heeft daar nu een derde, meer praktische optie aan toegevoegd: een aanbouw die u zelf kunt aanleggen. Dankzij dit unieke systeem hoeft u niet op zoek naar een nieuwe woning, en bent u ook geen vermogen kwijt aan bouwkosten – u kiest
simpelweg de aanbouw die het beste bij u past en zet deze vervolgens zelf neer.

Hoe gaat de aanleg van de aanbouw in zijn werk?

Wilt u uw woning uitbreiden? Het is makkelijker dan u denkt! Dankzij de innovatieve aanpak van Doehetzelfaanbouw.nl kunt u de aanleg van uw aanbouw naadloos op uw wensen afstemmen. Ons concept gaat uit van een veelzijdige technische basis die u naar eigen inzicht kunt samenstellen met een breed scala aan verschillende afwerkingsmaterialen en opties.
Doehetzelfaanbouw.nl houdt het keuzeproces transparant en eenvoudig. U krijgt dus direct een beeld van het uiteindelijke karakter van uw aanbouw en ziet overzichtelijk welke werkzaamheden er bij de bouw komen kijken. Bovendien kunt u zelf bepalen welke onderdelen u zelf realiseert, en welke activiteiten u uitbesteedt. Dit maakt de aanbouw zowel voor de gevorderde als de beginnende klusser een toegankelijk project – u kiest zelf het gewenste ondersteuningsniveau.

Direct een aanbouw aanvragen?

Als u kiest voor een aanbouw krijgt u niet alleen extra ruimte tot uw beschikking – ook de waarde van uw woning zal stijgen. Het grotere woonoppervlak zal uw huis immers aantrekkelijker maken voor toekomstige kopers. De methode van Doehetzelfaanbouw.nl heeft hierbij ook een ander interessant voordeel: het aanvragen van een vergunning is dankzij ons concept in de meeste gevallen niet noodzakelijk.
Wilt u ontdekken hoe makkelijk u zelf een nieuwe aanbouw kunt realiseren? Stel dan uw ideale aanbouw samen via onze website of neem contact op met ons team. Wij vertellen u graag meer over de voordelen van onze aanpak, en helpen u graag bij het vinden van de beste oplossing.