Op zoek naar een aanbouw voor uw huis?

Is uw huidige woning te klein geworden, maar wilt u liever niet verhuizen? Heeft u behoefte aan meer ruimte, en wilt u zelf een hand hebben in de stijl van uw nieuwe woonoppervlak? Bij Doehetzelfaanbouw.nl vindt u altijd de ideale aanbouw voor uw huis, ongeacht uw wensen of behoeften. Daarbij profiteert u extra door onze bijzondere, zelfstandig gerichte aanpak.

In het verleden was het aanleggen van een aanbouw bij uw huis altijd een klus voor de aannemer. Doehetzelfaanbouw.nl breekt met deze traditie door doe-het-zelvers de mogelijkheid te geven om zelf een aanbouw aan huis te bouwen. Hierdoor kunt u flink besparen op de kosten van uw aanbouw, terwijl het resultaat hetzelfde blijft. Minder kosten, meer controle en de voldoening van een succesvol project – dat is het voordeel van Doehetzelfaanbouw.nl.

Altijd een aanbouw die past bij uw huis

DSC00256

Een grote aanbouw, het woonoppervlakte is verdubbeld.

Om voor ieder huis de juiste aanbouw te kunnen aanbieden heeft Doehetzelfaanbouw.nl een uniek systeem ontwikkeld. Hierbij stelt u op basis van onze veelzijdige technische standaard zelf de oplossing samen die u nodig heeft. Daarbij kunt u alle aspecten van vorm en functie moeiteloos naar uw hand zetten. Wilt u een stenen aanbouw als extra kamer aanleggen? Of past een glazen aanbouw beter bij uw
huis? De keuzemogelijkheden zijn eindeloos.

Heeft u eenmaal een aanbouw voor uw huis geselecteerd, en zijn er onderdelen van de bouw die u liever zou uitbesteden. Hoe groot uw ervaring met klussen ook mag zijn, u staat er bij Doehetzelfaanbouw.nl nooit alleen voor. Ieder aspect van uw aanbouw aan huis is schaalbaar – dat geldt dus ook voor de bouw. Voor taken waarbij u professionele assistentie nodig denkt te hebben kunt u al tijdens het aanvragen van de offerte een keuze maken uit verschillende voordelige
diensten. Zo weet u altijd dat het resultaat precies aan uw verwachtingen zal voldoen.

Direct een aanbouw voor uw huis aanvragen?

Wilt u weten wat er in uw situatie precies mogelijk is, of heeft u al een specifieke aanbouw voor uw huis in gedachten? Vul uw wensen op de website in en kies de opties die het beste bij u passen. Zo krijgt u snel inzicht in de kosten en weet u direct waar u aan toe bent.

Voor vragen of meer informatie kunt u daarnaast natuurlijk altijd contact opnemen met Doehetzelfaanbouw.nl. Onze professionals leggen alles helder aan u uit, en helpen u graag om een passende aanbouw voor uw huis te vinden.