Voorbeelden van de ideale aanbouw

Wilt u meer ruimte in uw woning creëren, maar weet u nog niet precies hoe? Heeft u specifieke woonwensen, maar nog geen idee hoe u deze zou moeten realiseren? In dat geval kunt u zich het beste laten inspireren door de aanbouw voorbeelden van Doehetzelfaanbouw.nl!

Van garage aanbouw tot erker en van bijkeuken tot serre, Doehetzelfaanbouw.nl biedt een breed scala aan verschillende aanbouwtypen om uit te kiezen. Ieder soort biedt weer andere voordelen en mogelijkheden. Bent u op zoek naar inspiratie, of juist benieuwd naar onze veelzijdige opties? Met de aanbouw voorbeelden van Doehetzelfaanbouw.nl krijgt u direct een beter beeld van wat er in uw situatie allemaal mogelijk is!

Passende oplossingen voor elk gebruik

DSC00243

de extra ruimte door deze aanbouw van 3,5m

Wilt u een ruimere doorgang naar uw tuin? Meer licht in huis, en meer ruimte in uw woonkamer? Een nieuwe opslagruimte, badkamer of keuken inrichten? Al deze voorbeelden zijn mogelijk met een aanbouw – en daar houdt het natuurlijk niet bij op.

Het aanbouwconcept Doehetzelfaanbouw.nl is voor vrijwel iedere denkbare situatie geschikt. Dit betekent dat u slechts beperkt bent door uw fantasie. Maar hoe u uw ruimte ook wilt indelen en gebruiken, één ding is altijd zeker: uw wensen zullen van bouw tot eindresultaat altijd perfect naar voren komen. Daarvoor hoeft u alleen maar naar onze aanbouw voorbeelden te kijken.

Meer weten over onze aanbouw voorbeelden?

Iedere aanbouw heeft weer een ander, uniek karakter. Dat is voornamelijk te danken aan het feit dat u vooraf alle vrijheid heeft om te bepalen hoe de uitbreiding van uw woning eruit komt te zien. Hierdoor is het voor Doehetzelfaanbouw.nl onmogelijk om alle opties in onze aanbouw voorbeelden weer te geven – daarvoor zijn de mogelijkheden simpelweg te gevarieerd.

Heeft u dus een specifiek ontwerp in gedachten, maar ziet u deze niet tussen onze aanbouw voorbeelden staan? Neem dan contact op met het team van Doehetzelfaanbouw.nl. Onze professionals kunnen u precies vertellen wat u kunt verwachten, en helpen u graag om uw visie beter vorm te geven.

Hieronder vindt u een aantal voorbeelden. Klik voor meer informatie

Het doe-het-zelf pakket

Hier heeft u een voorbeeld van het pakket zoals u het bij u thuis kunt verwachten. Dit pakket zal ...

Bekijk dit voorbeeld

Aanbouw te zwaanshoek

Om meer woonruimte te creëren hadden de bewoners van dit woonhuis voor een aanbouw van ...

Bekijk dit voorbeeld