Uitgebreider wonen met een doe-het-zelf dakopbouw

2Zou u graag wat meer ruimte op uw bovenverdieping creëren? Is uw tuin te klein voor een aanbouw, en wilt u toch ruimer wonen zonder te hoeven verhuizen? In dat geval is een dakopbouw van Doehetzelfaanbouw.nl een uitstekende keuze. Met ons unieke doe-het-zelf concept kunt u nu zelf uw eigen dakopbouw realiseren zonder dat u daarvoor aan hoge aannemerskosten vastzit. U stelt simpelweg uw eigen oplossing samen, en bepaalt zelf hoe en wanneer u de dakopbouw plaatst.

Wilt u dus wel de voordelen van een ruimere woning, zonder dat u daarvoor de controle over het resultaat uit handen hoeft te geven? Bij Doehetzelfaanbouw.nl vindt u talloze stijlvolle opties om zelfstandig uw woonoppervlak te vergroten.

Hoe werkt ons dakopbouw concept?

De aanpak van Doehetzelfaanbouw.nl is gericht op eenvoud en duidelijkheid: bij ons krijgt u vooraf alle informatie die u nodig heeft om de aanleg van uw dakopbouw goed te plannen. Onze transparante rekenmodule geeft u daarbij alle vrijheid om de uitstraling van uw dakopbouw te bepalen.

Het samenstellen van een dakopbouw volgt dezelfde lijnen als het samenstellen van een aanbouw of uitbouw: u past onze basis dakopbouw eerst aan uw voorkeuren aan, en kiest daarna of u taken wilt uitbesteden. Hierdoor kunt u stevig op de bouwkosten besparen – voor alles wat u zelf doet hoeft u immers geen aannemer in te huren.

Zelf uw eigen dakopbouw aanleggen

Wilt u ruimer wonen, en spreekt het idee van een doe-het-zelf dakopbouw u wel aan? Met de ruime keuzemogelijkheden van Doehetzelfaanbouw.nl kunt u uw woonruimte compleet naar uw eigen hand zetten. Zoekt u een dakopbouw voor één kamer, of juist over de volledige breedte van uw huis? Wilt u de opbouw aan de voorzijde plaatsen, of heeft u liever meer ruimte aan de achterzijde? U heeft het allemaal zelf in de hand – en na afloop heeft u naast een grotere woning ook de voldoening van een succesvol doe-het-zelf project.

Wilt u meer weten over ons dakopbouw aanbod, of heeft u vragen over hoe de bouw in zijn werk gaat? Kijk dan rond op onze website, of neem meteen contact op met een van onze teamleden.

Hieronder vindt u een aantal voorbeelden. Klik voor meer informatie