Bouw zelf uw dakopbouw en bespaar op kosten!

Zijn uw woonwensen uw huidige woning ontgroeid, maar wilt u liever niet verhuizen? Het uitbreiden van een huis is vaak een kostbare aangelegenheid. Ontwerpkosten, bouwtechnisch advies, materiaalkosten en de kosten van de aannemer kunnen immers flink oplopen – en daarbij is het vaak lastig om te zien wat u er precies voor terugkrijgt.

Met de unieke zelfbouwconcepten van Doehetzelfaanbouw.nl hoeft u nu niet meer tegen de kosten van uw dakopbouw op te zien. Met onze methode kunt u namelijk zelf bepalen hoeveel de dakopbouw u uiteindelijk zal kosten: Doehetzelfaanbouw.nl geeft u complete invloed over zowel vormgeving als bouw. Zo blijven de kosten van uw dakopbouw altijd binnen uw budget.

Alle kosten van uw dakopbouw overzichtelijk gepresenteerd

Als doe-het-zelver heeft u natuurlijk geen behoefte aan verrassingen achteraf. Doehetzelfaanbouw.nl heeft er dan ook voor gekozen om de kosten van uw dakopbouw simpel en overzichtelijk te presenteren. Zo weet u zeker dat u niet teveel betaalt, en weet u precies hoeveel ieder onderdeel van de bouw kost.

Om het proces zo eenvoudig mogelijk te houden hebben wij de kosten van iedere dakopbouw verdeeld over twee onderdelen. U begint door onze standaard basis aan uw voorkeuren aan te passen. In de tweede stap kunt u kiezen of u delen van de bouw wilt uitbesteden. Hierbij ziet u per onderdeel hoeveel de bouw van de dakopbouw zal kosten. Heeft u eenmaal uw keuze gemaakt, dan ontvangt u altijd een offerte waar alle kosten netjes in zijn gespecificeerd.

Meer weten over de kosten van een dakopbouw?

Doehetzelfaanbouw.nl streeft ernaar om de kosten van uw dakopbouw zo transparant mogelijk te houden. Toch kan het natuurlijk altijd voorkomen dat u vragen heeft over onze aanpak. Wanneer u uw dakopbouw net iets anders wilt aanleggen, bijvoorbeeld. Of als u meer wilt weten over het uitbesteden van werkzaamheden.

Heeft u vragen over de kosten van uw dakopbouw, of wilt u advies over eventuele aanvullende opties? In dat geval kunt u altijd terecht bij onze medewerkers. U kunt telefonisch of via de website contact opnemen met Doehetzelfaanbouw.nl, en wij zullen er alles aan doen om u de duidelijkheid te bieden die u zoekt.

Hieronder vindt u een aantal voorbeelden. Klik voor meer informatie