Doehetzelfaanbouw.nl, een uniek concept

7Het plaatsen van een aanbouw is voor veel Nederlandse huiseigenaren al jaren een populaire manier om meer leefruimte te creëren. De oplossingen van Doehetzelfaanbouw.nl zijn hierdoor voor de meesten geen onbekend terrein – als u ruimer wilt wonen biedt een aanbouw immers duidelijke voordelen.

Doehetzelfaanbouw.nl voegt echter een bijzondere dimensie aan deze voordelen toe: ons concept geeft doe-het-zelvers de kans om zelf hun huis uit te breiden. Van de samenstelling van uw pakket tot de professionele ondersteuning bij het bouwen, u heeft alle facetten van uw aanbouw als klusser zelf in de hand. Deze aanpak is uniek op de Nederlandse markt – een innovatie waar wij bij Doehetzelfaanbouw.nl trots op zijn.

Wilt u weten wie wij zijn, wat onze visie inhoudt en hoe ons concept tot stand is gekomen? Onze website vertelt u alles over onze achtergrond en werkwijze, en laat u kennismaken met onze getalenteerde professionals.

Onze achtergrond

Zelf een aanbouw aanleggen – het lijkt op het eerste gezicht een onmogelijke taak. Niets is echter minder waar, en dat is wat Doehetzelfaanbouw.nl wil bewijzen. Uit onze ervaring is gebleken dat doe-het-zelven niet tot kleine werkzaamheden beperkt hoeft te blijven, maar ook bij grote projecten goede successen kan boeken.
Meer weten over onze geschiedenis?
[LEES MEER OVER ONZE ACHTERGROND]

Onze werkwijze

Minimale kosten, maximale controle – onze werkwijze stelt uw wensen centraal, zonder dat de haalbaarheid van uw project daarbij uit het oog verloren wordt. Door jarenlange ervaring te combineren met een overzichtelijk systeem is Doehetzelfaanbouw.nl in staat om iedere doe-het-zelver de juiste ondersteuning te bieden.

Wilt u zien wat wij voor u kunnen betekenen?
[ONTDEK DE VOORDELEN VAN ONZE WERKWIJZE]

Ons team

Een goed resultaat begint bij een goed team. Kennis, ervaring, inzicht, en een gepassioneerde werkhouding – het zijn kwaliteiten die voor echt vakmanschap onmisbaar zijn. Doehetzelfaanbouw.nl is zich hiervan als geen ander bewust. Dit ziet u niet alleen terug in de kwaliteit van onze producten, maar ook in de samenstelling van ons team.

Meer weten over onze vakmensen?
[MAAK KENNIS MET ONS TEAM]

Onze referenties

Zelf een aanbouw aan huis realiseren, ongeacht ervaring of niveau – dankzij Doehetzelfaanbouw.nl kan het. Velen hebben al gekozen om hun woning met door middel van deze unieke, zelfstandige methode uit te breiden. Om een duidelijk beeld te geven van het proces hebben wij hun ervaringen verzameld op onze website.

Benieuwd hoe het bouwen anderen is vergaan?
[LEES DE REFERENTIES VAN ONZE KLANTEN]

Hieronder vindt u een aantal voorbeelden. Klik voor meer informatie