Wie zijn wij?

DSC00217

Om een innovatief concept te laten slagen is een toegewijde, ervaren organisatie onmisbaar. Voor Doehetzelfaanbouw.nl is dit niet anders. Om te garanderen dat onze klanten nu en in de toekomst altijd op de kwaliteit van onze producten kunnen vertrouwen hebben wij gekozen voor een dynamisch team van ervaren professionals.

Iedere medewerker van Doehetzelfaanbouw.nl is afkomstig uit het aannemerswezen, en heeft directe ervaring met alle bouwtechnische vraagstukken die onze klanten bij het plaatsen van hun aanbouw kunnen tegenkomen.

A.G. van Roode

Het resultaat is Doehetzelfaanbouw.nl, waar A.G. van Roode als strategisch leidinggevende betrokken is bij alle onderdelen van de onderneming. Na jaren de markt voor bouw- en aannemerswerkzaamheden succesvol te hebben bediend besloot A.G. van Roode dat het tijd was om het aannemersbedrijf uit te breiden. Uit de kennis en ervaring die hij over de jaren had opgedaan sprak duidelijk dat het tijd was om de Nederlandse doe-het-zelver op een meer directe manier aan te spreken en te ondersteunen.

R. Zegstroo

R.Z. is werkzaam als meewerkend voorman bij aannemersbedrijf A.G. van Roode. Vanuit deze positie heeft R.Z. een zee van ervaring opgedaan met alle werkzaamheden die in de aannemersbranche voorkomen, waardoor hij in staat is bouwprojecten op veel gebieden te ondersteunen.

R. Luske

R. beschikt over een uitgebreide professionele achtergrond in zowel de bouwsector als de logistieke sector, en is al diverse jaren werkzaam bij A.G. van Roode. Binnen de onderneming is R. hoofdzakelijk verantwoordelijk voor de calculatie, werkvoorbereiding en aanverwante werkzaamheden.

Hieronder vindt u een aantal voorbeelden. Klik voor meer informatie