Waarom Doehetzelfaanbouw.nl?

Doehetzelfaanbouw.nl stelt doe-het-zelvers in staat om hun woning op hun eigen manier uit te breiden. Hierbij heeft u directe invloed op het resultaat – u bepaalt zelf het uiterlijk, de vorm en de afwerking en geeft zelf aan op welke gebieden u ondersteuning nodig heeft. Met deze toegankelijke, transparante methode staat Doehetzelfaanbouw.nl aan de wieg van een nieuwe revolutie op gebied van klussen. Een interessante keuze – maar hoe is dit zo gekomen?

Doehetzelfaanbouw.nl is een initiatief van aannemersbedrijf A.G. van Roode, en heeft als doel om het doe-het-zelven in Nederland naar een hoger niveau te tillen. De Nederlandse consument heeft zich na de opkomst van doe-het-zelven in de jaren ’60 en ’70 van de vorige eeuw ontpopt als capabele klusser. Het inzicht dat men niet voor iedere klus naar een aannemer hoefde te stappen heeft hele generaties gemotiveerd om zelf aan de slag te gaan met klussen in en rond de woning. Het resultaat? Kostenvoordeel, voldoening en een meer zelfstandige houding.

Het is deze zelfstandigheid die de kiem vormt van het concept van Doehetzelfaanbouw.nl.

Een logische keuze

Doe-het-zelven is boven alles een kwestie van durf – het monteren van meubels verschilt in principe weinig van het monteren van een kozijn. Met de juiste kennis, informatie en gereedschappen zijn beide klussen voor een enthousiaste doe-het-zelver immers goed haalbaar. Toch zijn veel klussers huiverig om zelf aan de slag te gaan met grotere projecten. De reden hiervoor is vaak een gebrek aan begeleiding en informatie. Daarnaast is ook het huis zelf een obstakel – hoe ingrijpender de verandering lijkt, des te minder men geneigd is om het zelf te doen.

Doehetzelfaanbouw.nl wil deze twijfels met het nieuwe concept wegnemen. Ervaringen uit het aannemerswezen laten immers duidelijk zien dat consumenten wel degelijk in staat zijn ogenschijnlijk complexe klussen op te pakken – en met goed resultaat. Het aanbieden van doe-het-zelf aanbouwoplossingen met de mogelijkheid tot professionele keuze is wat dat betreft dan ook een logische keuze.

Doe-het-zelven met visie

Hoe groter de visie, des te groter de mogelijkheden. De gemiddelde Nederlander is over de jaren steeds handiger geworden. Voor traditionele aannemers is het lastig om met deze nieuwe, kritische markt om te gaan. Doehetzelfaanbouw.nl zet daar nu een meer modern perspectief tegenover, door de toenemende zelfredzaamheid van de Nederlandse markt te omarmen en kansen te creëren voor enthousiaste doe-het-zelvers.

Met deze integrale, klantgerichte aanpak hopen wij de toekomst van het klussen blijvend te kunnen veranderen. En het mooiste? U kunt het resultaat daardoor zelf neerzetten.

Hieronder vindt u een aantal voorbeelden. Klik voor meer informatie