Bouw uw eigen uitbouw met Doehetzelfaanbouw.nl

14Vrijwel iedere huiseigenaar krijgt op den duur met ruimtegebrek te maken. Gezinsuitbreidingen, praktische vraagstukken of nieuwe woonwensen – er zijn veel situaties denkbaar waarin extra woonruimte noodzakelijk is. Tot voorkort waren de opties hiervoor echter beperkt: ofwel verhuizen, ofwel een aannemer inhuren om een uitbouw te laten plaatsen.

Doehetzelfaanbouw.nl voegt hier nu een unieke derde optie aan toe. Dankzij ons innovatieve concept kunt u nu zelf uw eigen uitbouw aanleggen! U stelt zelf uw ideale uitbouw samen op onze website, en u zit bij de bouw niet vast aan de diensten van een aannemer. Wilt u kennismaken met de toekomst van doe-het-zelven? Bekijk dan de veelzijdige uitbouw pakketten van Doehetzelfaanbouw.nl!

Hoe ons uitbouw concept werkt

Veel particulieren zien het plaatsen van een uitbouw als een onmogelijk project. Er komt in gedachten veel bij kijken, en het lijkt ondenkbaar dat u het zelf zou kunnen doen. Doehetzelfaanbouw.nl weet echter uit ervaring dat deze redenatie onnodig beperkend is – de bouw van een uitbouw verloopt immers volgens dezelfde stappen als andere verbouwingen in en rond het huis, en is daarmee voor een enthousiaste klusser prima te overzien.

Doehetzelfaanbouw.nl wil doe-het-zelvers graag laten zien dat dergelijke projecten ook voor hen weggelegd zijn. Ons uitbouw systeem is daarom ontwikkeld voor maximale toegankelijkheid en overzichtelijkheid. U ziet al tijdens het samenstellen van uw uitbouw precies welke werkzaamheden u kunt verwachten, en kunt naar eigen inzicht besluiten of u deze zelf wilt oppakken of juist liever wilt uitbesteden. Zo krijgt u directe controle over de uitbreiding van uw eigen huis.

Stel direct uw ideale uitbouw samen

De methode van Doehetzelfaanbouw.nl is verrassend eenvoudig: u stelt uw uitbouw in slechts drie stappen samen. Allereerst kiest u hoe uw uitbouw eruit komt te zien. Het aantal ramen, de stijl en de afwerking van uw uitbouw – alles is vooraf te bepalen. Daarna krijgt u de mogelijkheid om bepaalde taken uit te besteden, zoals het heien van de fundering of het stempelen van de gevel. Heeft u een definitieve keuze gemaakt, dan krijgt u direct een duidelijk overzicht van de kosten.

Wilt u meteen beginnen met het ontwerp van uw uitbouw, of heeft u vragen over de technische aspecten die bij de bouw komen kijken? Op onze website vindt u altijd de antwoorden die u zoekt. Daarbij kunt u altijd contact opnemen met Doehetzelfaanbouw.nl – wij helpen u graag om een passende uitbouw te vinden.