Hulp bij het berekenen van de kosten van uw uitbouw

Als u begint met een bouwproject is het belangrijk dat u van tevoren duidelijk kunt zien welke kosten u kunt verwachten. Bij een conventionele uitbouw is het echter lastig om de kosten te berekenen. U heeft immers geen inzicht in de manier waarop uw aannemer te werk zal gaan. Bij Doehetzelfaanbouw.nl heeft u dit probleem gelukkig niet – ons systeem creëert meer duidelijkheid door de kosten al tijdens het samenstellen van de uitbouw voor u te berekenen.

Daarbij heeft u de kosten vanaf de eerste aanzet van uw project volledig zelf in handen. U kiest zelf welk werk u zelf uitvoert en wat u liever uitbesteedt, en komt achteraf nooit voor vervelende verrassingen te staan.

Helder, duidelijk en transparant

Bij doe-het-zelf projecten wilt u natuurlijk niet met onnodige kosten te maken krijgen. Doehetzelfaanbouw.nl begrijpt dit als geen ander. Daarom hebben wij voor het berekenen van de kosten van uw uitbouw gekozen voor de meest transparante aanpak. Hiervoor hebben wij de berekening opgesplitst in twee delen.

Bij het eerste deel kiest u welk type basis uitbouw u wilt hebben, en wat u daar eventueel aan toe wilt voegen. Het tweede deel van berekening geeft u een overzicht van bouwtaken die u kunt uitbesteden, zoals het slaan van de fundering of het leggen van de vloer. Heeft u op beide gebieden een keuze gemaakt, dan kunt u vervolgens eenvoudig de kosten van de uitbouw laten berekenen.

Direct de kosten van uw uitbouw berekenen

Wilt u weten hoeveel de uitbreiding van uw woning u zal kosten? Met de rekenmodule van Doehetzelfaanbouw.nl kunt u direct beginnen met het berekenen van de kosten van uw uitbouw.

Maak uw keuze in het menu, kies welke werkzaamheden u wilt uitbesteden en vul uw gegevens in. Het systeem zal daarna direct de kosten van de uitbouw berekenen, en u ontvangt een gespecificeerde offerte van Doehetzelfaanbouw.nl. Zo weet u meteen hoeveel u bespaart, en waarom.

Heeft u extra opties in gedachten die niet in het keuzemenu zijn opgenomen? In dat geval kunt u de kosten van de uitbouw door ons team laten berekenen. U hoeft daarvoor alleen maar contact op te nemen met een van onze medewerkers.