Ruime uitbouw, lage kosten

Wilt u een uitbouw plaatsen, maar ziet u op tegen de kosten? Het uitbreiden van een woonhuis is traditioneel gezien een prijzige aangelegenheid. Naast de materialen en grondstoffen krijgt u immers ook te maken met de arbeidskosten van de aannemer. Dit kan afhankelijk van de grootte van uw aanbouw flink oplopen. Daarom heeft Doehetzelfaanbouw.nl een oplossing ontwikkeld waarbij een uitbouw u geen vermogen hoeft te kosten.

Waarom zou u een ander betalen voor iets dat u met uw eigen handen kunt realiseren? Deze filosofie vormt de grondslag van ons concept. Ons systeem geeft doe-het-zelvers de kans om zelf te bepalen hoeveel de uitbouw uiteindelijk zal kosten. Maximale controle, minimale investering en een prachtig resultaat – dat is het verschil van Doehetzelfaanbouw.nl.

Bepaal zelf de kosten van uw uitbouw project

De kosten van een uitbouw zijn over het algemeen verdeeld in materiaalkosten en personeelskosten. U betaalt niet allen voor de grondstoffen, maar ook voor het werk. Voorrijkosten, overuren en onverwachte vertragingen komen dus compleet voor uw rekening.

Bij Doehetzelfaanbouw.nl zijn de kosten van uw uitbouw daarom uitgesplitst. In het eerste keuzemenu bepaalt u de kosten van de uitbouw zelf. Hierbij kiest u welk soort uitbouw u wilt, en welke uitstraling het beste bij uw woning past. Daarna kunt u indien gewenst kiezen om bepaalde onderdelen van de bouw uit te besteden aan derden. De prijs wordt hierdoor een stuk overzichtelijker, en u kunt zelf uw voordeel bepalen.

Vragen over de kosten van uw uitbouw?

Doehetzelfaanbouw.nl streeft altijd naar een optimaal resultaat. Dit betekent dat u bij ons niet alleen terecht kunt voor een hoogwaardige aanbouw, maar ook voor de afwerking van de details. Heeft u bijzondere wensen voor uw uitbouw, en wilt u deze tegen voordelige kosten laten realiseren? Doehetzelfaanbouw.nl heeft de ervaring en expertise in huis om aan iedere wens te voldoen.

Uiteraard zijn de stijl en het gebruik van uw woning een persoonlijke keuze. Daarom heeft Doehetzelfaanbouw.nl de kosten voor het afwerken van uw uitbouw niet in de rekenmodule opgenomen. Heeft u specifieke details in gedachten, en wilt u weten hoeveel deze aanpassingen aan uw uitbouw zouden kosten? Neem dan contact op met ons team en vraag een offerte aan!